top of page

RAW MALINOVÁ SRDCE

Aktualizováno: 13. 5. 2023

" Raw malinová srdce jsou dokonalým dezertem s výraznou nakyslou chutí plnou důležitých vitamínů. Raw dezert, který dokáže pozitivně ovlivnit naši náladu a pohladit na duši. "


Maliny, patří jako další bobulové plody mezi super ovoce s vysokými antioxidačními účinky. Pro náš organismis, jsou bohaté na celou řadu minerálních látek, vitamínů a vlákniny. Díky komplexnímu složení sacharidů jsou maliny takové zdravé bonbóny, po kterých nepřibereme.

" Raw malinová srdce "


Seznam ingrediencí

Počet porcí : 8 srdcí


Korpus

  • 80 g ovesných vloček

  • 50 g mandlí natural (mandlové mouky)

  • 30 ml javorového sirupu

  • 50 ml rozehřátého kokosového oleje

Malinová náplň

  • 100 g mražených malin

  • 15 ml kokosového oleje

  • 15 g chia semínek

  • 15 ml javorového sirupu

Čokoládová poleva

  • 15 g kakaa

  • 100 ml kokosového oleje

  • 30 ml javorového sirupu

  • špetka soli


Postup


  1. Ovesné vločky a mandle na přípravu korpusu rozmixujeme v mixéru na hrubou mouku a přesypeme do mísy.

  2. Přidáme javorový sirup a rozehřátý kokosový olej. Vypracujeme vláčnou hmotu, kterou pomocí lžičky plníme do silikonových formiček. Hmotu mačkáme lžičkou na stěny formičky tak, aby nám vznikl 0,5 cm korpus do kterého pak můžeme vylít malinovou náplň. Takto připravené korpusy dáme do lednice.

  3. Do vyšší nádoby dáme rozmražené maliny, chia semínka, javorový sirup a rozehřátý kokosový olej. Tyčovým mixérem rozmixujeme na skvělou malinovou náplň.

  4. Malinovou náplň dáme do připravených korpusů. Takto naplněné korpusy dáme zpět do lednice a připravíme si čokoládovou polevu.

  5. Nakonec si připravíme čokoládovou polevu. Na vodní lázni rozehřejeme kokosový olej, přidáme kakao a javorový sirup. Metličkou mícháme tak, aby nám vznikla hladká poleva. Čokoládovou polevu nalijeme na povrch korpusů. Nakonec dozdobíme malinami nebo mandlemi. Necháme v lednici nejlépe do druhého dne ztuhnout.



125 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page